fbpx

Kedves Vásárlóink!

Családi vállalkozásunk révén üzletünkben, barátságos légkörben, fogadjuk Önöket! Emellett természetesen szakértelmünk is kiemelkedő szintet ért el a szakmában szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően! Családcentrikusság, korrektség, rugalmasság, minőség. Álmokat és vágyakat szeretnénk megvalósítani, mert a legfontosabbnak magát az Embert tartjuk és az Otthont! Hiszen onnan indulunk és térünk haza minden nap. A ház csak egy épület, de az otthon egy érzés.

Az elmúlt évek alatt több, mint 2000 elégedett családi házat építő ügyfelünk a garancia arra, hogy az Önök számára is a leginkább megfelelő nyílászárókat fogjuk ajánlani! Mondja el milyen igénye van a tervezett nyílászárókkal szemben és mi a legtöbbet hozzuk ki belőle!

Szeretnénk elérni, hogy segítségünkkel, mindenki megvalósíthassa álmai otthonát. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelel.
Ez a bátor döntés lehetővé tette termékeink és szolgáltatásaink minőségének állandó javítását, minek köszönhetően csatlakozhattunk a legjobbjai közé.
Színeink modernek és illeszkednek a mai modern bútorok és padlóburkolatok színvilágához. Ezáltal elérhető, hogy a végeredmény stílust és minőséget sugározzon.
A klasszikus eleganciát kedvelői is megtalálják az otthonukhoz illeszkedő színeket és ajtótípusokat széles modell és színválasztékunkban!
Nekünk az Ön igénye és elképzelése a legfontosabb. Ebben szeretnénk segíteni megbízható, korrekt módon.

Varázsolja lakását otthonná velünk!

Cégünk egyaránt kínálja termékeit és szolgáltatásait saját otthon építők, újítók, kivitelezők, belsőépítészek és viszonteladók részére is.

Termékeink Európa szerte elismert lengyel, magyar és német gyártók termékei, melyeknek csúcsminősége garantált!

Bemutatótermünkben széles skálán mozgó választékkal várjuk minden kedves Vásárlónkat! Nálunk mindenki megtalálja, amit keres! Kollégáink az igényeikre szabott szakmai tanáccsal látják el Önöket, mivel szerintünk a legfontosabbak egyike a teljes körű tájékoztatás lehetőségeiről a lehető legjobb döntés meghozása érdekében! Személyre szabott ajánlatokat készítenek, hogy mindenki az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő nyílászárót építhesse be otthonába!

Szakértőink állnak rendelkezésükre, kérdezzen bizalommal!

– Bemutatótermünkben széles skálán mozgó modern és kiváló minőségű beépített beltéri ajtókat és nyílászárókat tekinthet meg!
Elképzeléseinek megbeszéléshez várjuk sok szeretettel bemutató termünkbe, vagy egyéni előre megbeszélt időpontra is lehetősége van, hogy nyugodt körülmények között, beszéljük át elképzeléseit!

Szolgáltatásaink köre kiterjed az alábbi tevékenységekre is:
– Helyszíni felmérés és műszaki tanácsadás, a kivitelezési idő alatti folyamatos kapcsolattartás és nyomon követés a teljes kivitelezésig.
– Kivitelezést követő méretellenőrzés és technikai segítségnyújtás.
– Nyílászárók helyszíni kiszállítása és használatra kész beépítése minőségileg kifogástalan precizitással.

Hozza ki otthonából a maximumot!

Munkatársaink precizitásának, az első osztályú minőségű termékeknek  és a nyílászárók profi és szakszerű beépítésének köszönhetően:
Cégünk 100% vevőelégedettségi garanciát vállal.

Hitvallásunk, hogy cégünk legjobb reklámja a megelégedett vásárló!