fbpx

Rólunk

Kedves Vásárlóink!

Családi vállalkozásunk révén üzletünkben, barátságos légkörben fogadjuk Önöket! Emellett természetesen szakértelmünk is kiemelkedő szintet ért el a szakmában szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően!
Családcentrikusság, korrektség, rugalmasság, minőség. Álmokat és vágyakat szeretnénk megvalósítani, mert a legfontosabbnak magát az Embert tartjuk és az Otthont! Hiszen onnan indulunk és térünk haza minden nap. Kérjen árajánlatot tervrajza, vagy méretei alapján és garantáljuk, hogy pénzt és időt spórol!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06704258542-es telefonszámon, vagy képjen árajánlatot a kapcsolat menüpont alatt!

A ház csak egy épület, de az otthon egy érzés!

Vállalati és csapatszinten célunk, hogy ügyfeleink otthonába kiváló minőségű nyílászárók kerüljenek és kihozzuk az erre szánt keretből a maximumot. 

AZ ELMÚLT ÉVEK ALATT TÖBB, MINT 3000 ELÉGEDETT ÜGYFELÜNK A GARANCIA ARRA, HOGY AZ ÖNÖK SZÁMÁRA IS A LEGINKÁBB MEGFELELŐ NYÍLÁSZÁRÓKAT FOGJUK BEÉPÍTENI OTTHONUKBA!

Ügyfeleink elégedettségében kiemelt szerepet játszik a kiváló szakemberi tanácsadásunk nyílászáró vásárlásakor, professzionális szintű beépítési szolgáltatásunk és vezető színvonalú háttér támogatásunk.

Szeretnénk elérni, hogy segítségünkkel, mindenki megvalósíthassa Álmai Otthonát. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelel.
Ez a bátor döntés lehetővé tette termékeink és szolgáltatásaink minőségének állandó javítását, minek köszönhetően csatlakozhattunk az Ország legjobbjai közé!
Színeink modernek és illeszkednek a mai modern bútorok és padlóburkolatok színvilágához. Ezáltal elérhető, hogy a végeredmény stílust és minőséget sugározzon.
A klasszikus eleganciát kedvelői is megtalálják az otthonukhoz illeszkedő színeket és ajtótípusokat széles modell és színválasztékunkban!
Nekünk az Ön igénye és elképzelése a legfontosabb. Ebben szeretnénk segíteni megbízható, korrekt módon!

 

Termékeink Európa szerte elismert lengyel, magyar és német gyártók termékei, melyeknek csúcsminősége garantált!

Bemutatótermünkben széles skálán mozgó választékkal várjuk minden kedves Vásárlónkat! Nálunk mindenki megtalálja, amit keres!

Kollégáink az igényeikre szabott szakmai tanáccsal látják el Önöket, mivel szerintünk a legfontosabbak egyike a teljes körű tájékoztatás lehetőségeiről a lehető legjobb döntés meghozása érdekében! Személyre szabott ajánlatokat készítenek, hogy mindenki az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő nyílászárót építhesse be otthonába!

VARÁZSOLJA LAKÁSÁT OTTHONNÁ VELÜNK!

Cégünk egyaránt kínálja termékeit és szolgáltatásait saját otthon építők, újítók, kivitelezők, belsőépítészek és viszonteladók részére is.

Szakértőink állnak rendelkezésükre, kérdezzen bizalommal!

Szolgáltatásaink köre kiterjed az alábbi tevékenységekre:

– Segítségnyújtás az Önnek legjobb nyílászáró választásához. Helyszíni felmérés és műszaki tanácsadás, a kivitelezési idő alatti folyamatos kapcsolattartás és nyomon követés a teljes kivitelezésig.
– A legyártott nyílászárók helyszíni kiszállítása és használatra kész beépítése.

HOZZA KI OTTHONÁBÓL A MAXIMUMOT!

MUNKATÁRSAINK PRECIZITÁSÁNAK, AZ ELSŐ OSZTÁLYÚ MINŐSÉGŰ TERMÉKEKNEK  ÉS A NYÍLÁSZÁRÓK PROFI ÉS SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉSÉNEK KÖSZÖNHETŐEN:
CÉGÜNK 100% VEVŐELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT VÁLLAL.

HITVALLÁSUNK, HOGY CÉGÜNK LEGJOBB REKLÁMJA A MEGELÉGEDETT VÁSÁRLÓ!