fbpx

Referenciák

Tekintse meg az általunk készített otthonok minőségi beltéri ajtó, kültéri nyílászáró, bejárati ajtó és garázskapu kivitelezéseket.
Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén, hogy megtaláljuk az Ön és családja számára a lehető legjobb megoldást otthonnal kapcsolatos terveinek megvalósításához!

Tudjuk, hogy egy építkezés vagy felújítás sok tervezéssel, szervezéssel, utána járással és meggondolással jár, ezért szeretnénk levenni egy terhet az Önök válláról!

Akik a Krisba Doors-nál vásároltak/nak beltéri ajtókat és nyílászárókat, azt már tudják, hogy a minőség és megbízhatóság az elsődleges szempontunk! Fontos a széleskörű választék a stílusos bemutató terem és a kiváló ár! Egy hely, ahol mindenki megtalálja, amit keres!
A kiválasztott nyílászárók gyártásukat követően egy Ön által meghatározott és a munkafolyamatba épített időpontban a helyszínre szállítjuk és használatra kész állapotra beépítjük a nyílászárókat Otthonába. Cégünk stabil háttere és kiváló szakemberi csapatunk biztosítja az Ön és Családja számára otthona nyugalmát!

Keressen minket bizalommal!

Krisba Doors- Ahol érték az Otthon!