fbpx

Minőségi műanyag nyílászárók

Otthonunk építése során fontos számunkra, hogy jó minőségű és időtálló alapanyagok felhasználásával épüljön fel otthonunk. 

Mindig egy meghatározott összegen belül kell gazdálkodnunk. Mire elérünk az utolsó fázisra, azaz a belső terek rendezésére, pl.: padló, bútorok vagy beltéri ajtó, általában, már rég meghaladtuk jócskán a tervezett keretet. Mindezt figyelembe véve mégis a belső tér, ami látványossá teszi új otthonunkat.

Egy jól megválasztott beltéri ajtó meghatározza az otthonunkban uralkodó hangulatot!

Jól tudjuk, hogy aki családi házat épít vagy felújít fontos számára, hogy kiváló minőségü nyílászárókkal szerelje fel új Otthonát. Ám aki számára a minőség mellet fontos a kiváló ár is, azaz a kiváló ár-érték arány, akkor jó helyen jár. Óriási választékban talál nálunk szebbnél szebb beltéri ajtót és kiváló minőségű nyílászárót, melyet a legjobb áron kinálunk Ügyfeleinknek!

A KRISBA DOORS nem köthető névhez, vagy márkához! Hanem egy előválogatott minőségi nyílászáró választékot jelent, hogy Ön és családja hosszútávon elégedett legyen az otthonával!

Az elmúlt évek alatt alatt több, mint 2000 elégedett ügyfelünk a garancia arra, hogy az önök számára is a leginkább megfelelő nyílászárókat fogjuk ajánlani! Mondja el milyen igénye van a tervezett nyílászárókkal szemben és mi a legtöbbet hozzuk ki belőle!

Ablakcserén gondolkodik, építkezik?

A mai világban az emelkedő energiaárak miatt is fontos odafigyelnünk otthonunk hőszigetelésének hatékonyságára, melynek egyik legfontosabb eleme a nyílászáró. Ezen energiatudatos jellemzők alapján válik a marshall ablakgyár termékcsaládja egyedivé és a versenytársak termékeitől jól megkülönböztethetővé. Ismerkedjen meg a termékekkel, és találja meg az ön igényeinek leginkább megfelelő nyílászárókat!
Amennyiben kérdése van, vagy személyesen szeretné megtekinteni az általunk forgalmazott termékeket sok szeretettel várjuk debreceni bemutató termünkbe. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelelő. Szeretnénk elérni, hogy segítségünkkel, mindenki megvalósíthassa álmai otthonát.
Ebben szeretnénk segíteni megbízható korrekt módon!

M-9000 Ajtó- Ablak Passzív házhoz

Kiemelkedő tulajdonságok

M-OC Ajtó – Ablak

Kiemelkedő tulajdonságok

A megtakarítás egy árajánlat kéréssel kezdődik!

A MŰANYAG ABLAK, AJTÓ, ERKÉLYAJTÓ GYÁRTÁSA ÉS BEÉPÍTÉSE TERÉN MINDEN FELMERÜLŐ IGÉNYT TELJESÍTÜNK!

Élvonalbeli gyártóként termékfejlesztésünk legfontosabb célkitűzése az volt, hogy a hőszigetelési, hangszigetelési, illetve biztonsági-esztétikai szempontoknak kiválóan megfeleljenek.
Ablakaink gyártása során beépítjük azokat a legújabb innovatív megoldásokat, melyekkel Ön többet és jobbat kap. A MARSHALL a lakossági felhasználású ablakok és ajtók terén a legnagyobb tapasztalattal rendelkező gyártó vállalat.
Több tízezer MARSHALL ablakot és ajtót használnak ebben a percben is megelégedéssel vásárlóink.

Nálunk együtt jár a kiemelt minőség és a kedvező ár!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk bármelyikén!

Kizárólag a LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL* készült műanyag nyilászáró, ajtó és ablak!

Ablakaink, ajtóink kiválóságának lényegi elemét az említett piacvezető profilgyártók adják, akiknek olyan kifinomult technikai megoldásait élvezhetik ablakainkban, mint a középtömítéses rendszer, optimalizált kamraelrendezés, AcrylColor tartós profilszínezés, famintázatú dekorfólia, STV üvegragasztási eljárás, acélmerevítés korrózióvédelmét biztostó megoldások, és még sorolhatnánk. A műanyag ablakok és ajtók rendkívül hosszú távú, tartós működésre lettek kifejlesztve. Különös gondot fordítottak arra, hogy a fehér ablakprofil évek múltán se sárguljon el, ne vetemedjen el, a gumitömítések ne érjenek el, bírják a statikai terhelést, illetve a hazánkban rendkívül nagy hőingadozást, illetve a zaj okozta rezgést, stb.

A MARSHALL ablakokban és ajtókban az innovatív megoldások együttesen olyan komfortot biztosítanak, ami egyedülálló a gyártók között.

*műanyag profil: a műanyag ablakok és ajtók szerkezeteit a műanyag profil alkotja. A falhoz erősített tok, illetve a nyitható szárny is a műanyag profilból készül, aminek merevségét a benne lévő acél merevítés garantálja. Ezeket a műanyag profilokat nagy mennyiségben, és szálanként vásárolja meg a MARSHALL, és rendkívül precíz vágással és pontos hegesztési eljárással kapcsolja össze, aminek eredménye a négyszög alakú, vagy ívelt formájú ablak, ajtó illetve erkélyajtó.

 

Kérjen tőlünk ajánlatot!