fbpx
Előző
Következő
Modern beltéri ajtók

Oldalunkat nézegetve Ön most vélhetően felteszi ezt a kérdést magában:
Mitől másabbak és jobbak ezek az ajtók, mint az eddigiek?

Itt a fő különbség az, hogy a STILE gyártástechnológiás ERKADO ajtólapokon nincs élfólia és a fólia kezdés és befejezés rejtett, (így lehetetlen hogy felváljon)! Ezzel a technológiával Magyarországon még ajtókat nem gyártanak!
Eddig sehol nem látott beltéri ajtókkal adhat egyedi stílust otthonának.

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelelő. Szeretnénk elérni, hogy segítségünkkel, mindenki megvalósíthassa álmai otthonát.

Segítünk a legmegfelelőbb ajtó kiválasztásától a beépítésig a teljes munkafolyamatban! Tekintse meg kínálatunkat és akciós ajánlatainkat is!

A beltéri ajtó választékban olyan modern és új színek találhatók, melyek kiválóan illeszkednek a mai piacon megtalálható modern bútor és padló színekhez. Ezáltal elérhető akár már tele ajtólapok alkalmazásával is, hogy a végeredmény stílust és minőséget sugározzon. A klasszikus stílust kedvelői is megtalálják az otthonukhoz illeszkedő beltéri ajtó színeket és ajtótípusokat,mert részükre egy külön kategóriában tüntettük fel a klasszikus és hagyományos beltéri ajtókat. Ami még fontos lehet, hogy tapintásra, kinézetre a minőségi gyártástechnológiának köszönhetően, az ERKADO ajtók teljesen természetes fahatásúak és minőséget sugároznak!

LÁTOGASSON EL ÜZLETÜNKBE ÉS GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA SAJÁT SZEMÉVEL!