fbpx

Megálmodtad az otthont, amelyet mindig is elképzeltél magadnak, amelyet saját ízlésed, stílusod szerint formáltál. Gondolatban már a házon ékeskedik a luxus ablak, a dekoráción még néha itt-ott finomítasz, szemedet már minden négyzetcentiméteren végig legeltetted.

Az álomotthon képe kitörölhetetlen realitással rögzült gondolataidban, majd ezt követi a kivitelezés, az álommegvalósítás nem kevéssé stresszes és időigényes fázisa.

A tervezéstől a megvalósításig vezető út néha hosszadalmas tud lenni, utána kell nézned a megfelelő építkezési anyagoknak, össze kell hasonlítanod egyik terméket a másikkal, hogy ne okozz magadnak fájdalomteljes csalódást.

Azt mondják, hogy az ablak a ház szeme s mint ilyen ékessége, fenséges dísze is kell legyen a háza, ezért nem mindegy, hogy melyik típus mellett teszed le a voksodat, még akkor sem ez a variáció a luxus ablak kategóriában „büszkélkedik”.

Korunkban számtalan jelentés átértékelődik, módosul, nincs ez másként a kényelemről és a luxusról való vélekedések terén sem. A luxus manapság nem feltétlenül jelenti a másokhoz képest több és drágább értékek harácsolását, leginkább a minőség előtérbe helyezésére a talmival szemben került a hangsúly (és egyre inkább).

A luxus ablak esetében mindez a következő ismérvekben mutatkozik meg:

A takarékosság (a látszat ellenére) nem akkor valósul meg, ha alacsony minőségű, olcsó ablakokra teszünk szert, hiszen egy prémium minőségű luxus ablak esetében nagymértékben csökkenthető az otthon hővesztesége – ezzel karöltve pedig a számlán feltüntetett pénzösszegtől sem kapunk a fejünkhöz.

A luxus ablak besorolástól joggal elvárható a legújabb technológiai eljárások szerinti gyártás megléte, amely biztosíthatja számunkra a minimális hőveszteséget, az esztétikus (akár speciális) kialakítást és a biztonságot egyaránt.

A gyártók nagy figyelmet szentelnek arra, hogy vásárlóik ízléséhez, elképzeléséhez és igényéhez igazodó luxus ablak kerüljön az otthon falába, a lehető legszélesebb választékban.

Választhatunk a gyártók és forgalmazók luxus ablak kínálatából a számunkra leginkább megfelelő alternatívák közül, példaképpen:

  • bukó-nyíló ablakot
  • franciaablakot
  • szárnyas ablakot
  • tolóablakot (helytakarékos, praktikus és innovatív)
  • öböl-ablakot (a sokszögű ablaktípusok kedvelői számára, mely biztosítja a természetes fény bőséges beáramlását a helyiségbe, ezáltal nagyobbnak tűntetve fel a belső teret)
  • ugyanakkor választhatunk egyedi, testre szabott ablakot is, mely ugyancsak magán viseli az prémium minőséget, a luxus ablak ismérvet.