fbpx

16195230_1417452471633088_7028377498738606449_nAz otthonteremtés sokkal több mint berendezni a lakásunkat. 

Családi vállalkozásunk révén üzletünkben, barátságos légkörben, fogadjuk Önöket! Emellett természetesen szakértelmünk kiemelkedő szintet ért el a szakmában szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően!
>Szeretnénk elérni, hogy segítségünkkel, mindenki megvalósíthassa álmai otthonát.

Beltéri ajtóinkkal együtt Ön otthona és családja biztonságát is választja egyben. Hiszen minden beltéri ajtónk minőségi bevizsgált alapanyagból és gyártástechnológiával készült. A beltéri ajtó üvegek minden egyes ajtó esetében biztonságos EU-ban szabályozott minőségűek, melyek jól bírják az enyhébb ütéseket és terheléseket. Ha mégis nagy erőkifejtés hatására betörnének, sohasem szilánkosak, hanem pókhálószerű repedések keletkeznek rajta, melyek egyben maradnak, így gyermekeiket, kisállataikat és Önmagukat is biztonságban tudhatjuk!

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelelő.

Nekünk az Ön igénye és elképzelése a legfontosabb. Ebben szeretnénk segíteni megbízható, korrekt módon.

Családbarát árakon, barátságos környezetben, kifogástalan minőségű termékekkel várjuk a családosokat és a családtervezőket egyaránt. Varázsolja lakását otthonná kiváló minőségű és ár-érték arányú beltéri ajtóink és kültéri nyílászáróink segítségével!

Válassza Ön is Magyarország legnagyobb beltéri ajtó forgalmazóját!

Kérjen árajánlatot tervrajza és elképzelése alapján elérhetőségünk bármelyikén! Vagy látogasson bemutatótermükbe személyesen: 4030 Debrecen, Diószegi út 42

A ház csak egy épület, de az otthon egy érzés! Krisba Doors- Ahol érték az otthon!