fbpx

Kültéri nyílászárók

A mai világban az emelkedő energiaárak miatt is fontos odafigyelnünk otthonunk hőszigetelésének hatékonyságára, melynek egyik legfontosabb eleme a nyílászáró.

Ezen energiatudatos jellemzők alapján válik a MARSHALL ablakgyár termékcsaládja egyedivé és a versenytársak termékeitől jól megkülönböztethetővé. Ismerkedjen meg a termékeinkkel és találja meg az ön igényeinek leginkább megfelelő nyílászárókat! Amennyiben kérdése van, vagy személyesen szeretné megtekinteni az általunk forgalmazott termékeket sok szeretettel várjuk debreceni bemutató termünkbe. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelelő. Szeretnénk elérni, hogy segítségünkkel, mindenki megvalósíthassa álmai otthonát. Ebben szeretnénk segíteni megbízható korrekt módon!

A KRISBA DOORS-NÀL ön és otthona a legfontosabb!

Kérjen árajánlatot tervrajza és elképzelése alapján! Kollégáink 48 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot!

A MARSHALL hivatalos partnere

A megtakarítás egy árajánlat kéréssel kezdődik!

A MŰANYAG ABLAK, AJTÓ, ERKÉLYAJTÓ GYÁRTÁSA ÉS BEÉPÍTÉSE TERÉN MINDEN FELMERÜLŐ IGÉNYT TELJESÍTÜNK!

A MARSHALL az egyetlen magyarországi ablakgyártó, melynek gyártási technológiája a mai legmagasabb nyugat-európai színvonalat képviseli.

A műanyag ablak, és ajtó egyik legfontosabb részegysége, a műanyag profil és a kiváló minőségű alapanyagok. Kategóriájában élvonalbeli hőátbocsátási értékkel rendelkező Gealan és Inoutic profilból készülnek az általunk kínált műanyag ablakok és ajtók. A vasalatok a piacvezető MACO és ROTO termékei. Melyek a világ legjelentősebb gyártóitól származnak! A Gealan (VEKA csoport), illetve az Inoutic gyártók együttvéve uralják a műanyag profilgyártás 70%-át. Ezeknél a cégeknél halmozódott fel a legjelentősebb tudásbázis, mivel hosszú évtizedek tapasztalatai és kutatási eredményei állnak mögöttük. Ezért a csúcsminőség, és a kedvező ár nálunk EGYSZERRE jelenik meg!

Mi a világ élvonalbeli gyártói mellett tettük le a voksunkat. A Gealan és az Inoutic a legkorszerűbb innovatív megoldásokkal mindig is lépéselőnyben voltak a konkurens műanyag profilgyártókkal szemben. Vásárlóink ezt az előnyt élvezhetik, ha mellettünk döntenek! Az M-AC és M-PR termékeinkhez az Inoutic profilokat, az M-OC és az M-9000 nyílászáróinkhoz pedig a Gealan (VEKA) profilokat használjuk. A MARSHALL ablakokban és ajtókban az innovatív megoldások együttesen olyan komfortot biztosítanak, ami egyedülálló a gyártók között. Ár-érták arányban az elsők között!

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK A KAPCSOLAT MENÜPONT ALATT TALÁLHATÓ ELÉRHETŐSÉGÜNK BÁRMELYIKÉN! KOLLÉGÁNK KÉSZSÉGGEL ÁLLNAK RENDELKEZÉSÉRE!