fbpx

A MARSHALL műanyag ablakok és ajtók szavatossági idejét a magas fokú automatizálás és precíz mérnöki tervezés alapozza meg. Ennek eredményeként a garanciális problémák az évi kb. 60 ezer darabos gyártásból csak elhanyagolható mértékben jelentkeznek. Magyarország egyik legfejlettebb, teljesen számítógép vezérelt gyártási technológiájával rendelkezünk, aminek minimális az emberi beavatkozás igénye. Ez biztosítja az Ön számára a műanyag ablakaink és ajtóink hosszú távú, megbízható működését. Kizárólag minőségi – túlnyomó részben német – alapanyagokból készülnek termékeink, ezért bátran vállalunk a szavatosságot, amit a jogszabályoknak megfelelően alakítottunk ki. Ön bízhat a MARSHALL minőségben! A termékeink időszakos karbantartás mellett a szavatossági időn túl hosszú évtizedekig stabil működést biztosítanak!5-ev-szavatossag

 

 

 

 

Más gyártók által ígért garanciaidők összehasonlítása

A hazai műanyag ablak- és ajtógyártó szférában találkozhattunk azzal, hogy  a vásárlók egyes gyártóknál nem tudták érvényesíteni garanciális problémáikat, mivel azok idő előtt befejezték tevékenységüket.

Ezért a garanciaidő vállalás megalapozottságát célszerű az alábbi ismérvek alapján megvizsgálni:

  • Az adott gyártó mennyire fejleszti technológiáját?
  • A forgalma milyen fejlődési tendenciát mutat?
  • Hány éves a gyártó fennállása? Ha a vállalt garanciaidő nagyságrendekkel több, mint a fennállásának időtartama, az sajnos nem megalapozott.

A MARSHALL részéről a folyamatos fejlesztések, forgalmának dinamikus emelkedése, illetve az idén nyolc éves fennállása megalapozza a garancia vállalását és érvényesítését.