fbpx

Erkado bejárati ajtó

Hosszú évtizedes fejlesztéseknek köszönhetően a Krisba Doors választékában csak prémium kategóriás kültéri fa bejárati ajtókat talál! Így kedvére válogathat az ön által megálmodott otthon stílusához leginkább illeszkedő bejárati ajtók közül

Ez egy átlagos bejárati ajtó? Nem! Bizonyára Ön sem olyat szeretne! Bizonyára Ön is egy olyan bejárati ajtót szeretne nap mint nap használni, melyen boldogan és elégedetten léphet be otthonába! Amely biztonságos és hibátlanul működik! Olyan bejárati ajtót amelyet évek múltán is, ha hazaérkezve megpillantja, megérinti minden nap örömét lelje benne.

Legyen Ön is méltán büszke otthonára!

Erkado bejárati ajtó műszaki adatok:

Hőszigetelési értéke: 1,2-0,75 W/m²K, anyaga: tölgy, fenyő vagy meranti fából, ajtólap vastagsága: 72 mm, 82 mm, 102 mm (passzív házhoz),beépített tömítés az ajtólapban és a tokban, 7- 12 mm-es vízálló külső fa borítás, tömör fa belső szerkezet, megerősített belső szerkezet fém ‘C’ profillal, tömör fa tokkal, választható fa vagy alumínium thermo küszöbbel, az ajtólapok elérhetőek az Erkado paletta színeiben és felár ellenében a RAL skála összes színében, 2 független 3 pontos reteszzár, 4 pánt mely három síkban szabályozható, 44-70 mm vastag két vagy három rétegű üvegezés, rozsdamentes acél díszítés különböző modelleknél. Extrák felár ellenében: Ajtóbehúzó, bio- metrikus zár, kukucskáló, elektromos zár, vízrés, oldalvilágító, felülvilágító, egyedi méret, egyenes fogantyú. Extra beléptető rendszerek: ujjlenyomat olvasó vagy számkódos (+ 150 000 Ft).

Válassza ki Ön is az Otthonához leginkább illeszkedő ERKADO bejárati ajtót!

A lakásunk, házunk bejáratának kiválasztása több szempontból is fontos.
Egyrészt ezen át jutunk a biztonságos, kényelmes otthonba, ahol kipihenhetjük a mindennapos fáradalmakat, másrészt ez véd meg bennünket és értékeinket a külvilágtól.
Azaz nem mindegy, hogy milyen bejárati ajtót választunk!

Az ERKADO ajtókat úgy tervezték, hogy ellenállóak legyenek az időjárás viszontagságaival szemben, ezért felületük vízálló fa borítást kapott. Belső szerkezetük tömör fából készült, fém C-profillal megerősített, és vastag hőszigetelő réteggel bélelt, így mind a hideget, mind a betolakodókat képes kívül tartani. Többféle zár, illetve egyéb extra felszerelés is rendelhető hozzá. Több, mint száz formaterv közül választhatunk, ami a színekkel kombinálva milliónyi variációt jelent, így szinte biztosan nem fogunk találkozni a sajátunkkal megegyező ERKADO ajtóval!

Ha minőségre, tartósságra és biztonságra törekszik, válassza az ERKADO ajtót! Garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni!

Katalógus letöltése

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk bármelyikén!

Kérjen tőlünk ajánlatot!

[wpforms id="7778"]