fbpx

Beltéri ajtók

Modern beltéri ajtók

Klasszikus beltéri ajtók

Furnéros beltéri ajtók

Különleges beltéri ajtók

Beltéri ajtó információk

Erkado beltéri ajtók

Pol-Skone beltéri ajtók

HA VALÓDI MINŐSÉGI BELTÉRI AJTÓT ÉS NYÍLÁSZÁRÓT SZERETNE OTTHONÁBA, AKKOR VÁLASSZON A KRISBA DOORS – OTTHON KIEMELT MINŐSÉGŰ TERMÉKEI KÖZÜL!

AZ ELMÚLT ÉVEK ALATT ALATT TÖBB MINT 2000 ELÉGEDETT ÜGYFELÜNK A GARANCIA ARRA, HOGY AZ ÖNÖK SZÁMÁRA IS A LEGINKÁBB MEGFELELŐ NYÍLÁSZÁRÓKAT FOGJUK AJÁNLANI! MONDJA EL MILYEN IGÉNYE VAN A TERVEZETT NYÍLÁSZÁRÓKKAL SZEMBEN ÉS MI A LEGTÖBBET HOZZUK KI BELŐLE!

MAGYARORSZÁGON ELSŐKÉNT NÁLUNK ÉS TOVÁBBI ORSZÁGOSAN ELÉRHETŐ VISZONTELADÓI HÁLÓZATUNKNÁL VÁSÁROLHATJA MEG EZEKET AZ ELSŐ OSZTÁLYÚ BELTÉRI AJTÓKAT. NÁLUNK EGYÜTT JÁR A MINŐSÉG ÉS A KEDVEZŐ ÁR! VARÁZSOLJA LAKÁSÁT OTTHONNÁ KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BELTÉRI AJTÓINK SEGÍTSÉGÉVEL!

 

Ha építkezik, ha felújít és minőségi nyílászárókat szeretne otthonába és a minőség mellet fontos a kiváló ár is, akkor keressen minket bizalommal! Magyarország legnagyobb Erkado beltéri ajtó nagykereskedése vagyunk. Megbízhatóságunk és professzionális vállalati hátterünknek köszönhetően lettünk az Ország egyik legsikeresebb vállalata.

Óriási választékban talál nálunk szebbnél szebb beltéri ajtót és kiváló minőségű nyílászárót, garázskaput és árnyékolástechnikai termékeket. Bemutatótermünkben mindent megtalál, ami egy igényes és stílusos új otthonhoz nyílászáróitól elvárhat. Sőt ezen felül még pluszt is nyújtunk Önöknek. Családi vállalkozásunk révén üzletünkben, barátságos légkörben, fogadjuk Önöket! Emellett természetesen szakértelmünk is kiemelkedő szintet ért el a szakmában szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően! Családcentrikusság, korrektség, rugalmasság, minőség. Álmokat és vágyakat szeretnénk megvalósítani, mert a legfontosabbnak magát az Embert tartjuk és az Otthont! Hiszen onnan indulunk és térünk haza minden nap. Mottónk: “A ház csak egy épület, de az otthon egy érzés!

Otthonunk építése során fontos számunkra, hogy jó minőségű és időtálló alapanyagok felhasználásával épüljön fel otthonunk. Ám ezen belül a költségvetésben meghatározott összegen belül kell gazdálkodnunk. Tanácsadó szakembereink erre is kiemelt figyelmet fordítanak! Mivel tudjuk, hogy amikorra elérünk az utolsó fázisra, azaz a belső terek kialakítására, pl.: padló, bútorok vagy beltéri ajtó, általában, már rég meghaladtuk a tervezett keretet. Mindezt figyelembe véve mégis ez a terület az ami látványossá teszi új otthonunkat, ami meghatározza az otthonunkban uralkodó hangulatot. Tudjuk, ,hogy mindenki igyekszik kihozni a maximumot a lehetőségiből. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelelő!

Ez a bátor döntés lehetővé tette termékeink és szolgáltatásaink minőségének állandó javítását, minek köszönhetően csatlakozhattunk a legjobbjai közé. Vegye fel velük a kapcsolatot és elkészítjük Önnek személyre szabott egyedi ajánlatunkat!

A KRISBA DOORS nem köthető névhez, vagy márkához! Hanem egy előválogatott minőségi nyílászáró választékot jelent, hogy Ön és családja hosszútávon elégedett legyen az otthonával!

 

AZ ELMÚLT ÉVEK ALATT ALATT TÖBB, MINT 200 ELÉGEDETT ÜGYFELÜNK A GARANCIA ARRA, HOGY AZ ÖNÖK SZÁMÁRA IS A LEGINKÁBB MEGFELELŐ NYÍLÁSZÁRÓKAT FOGJUK BEÉPÍTENI OTTHONUKBA!

Miért fizetne többet, mint amennyit rászánt? MONDJA EL MILYEN IGÉNYE VAN A TERVEZETT NYÍLÁSZÁRÓKKAL SZEMBEN ÉS MI A LEGTÖBBET HOZZUK KI BELŐLE!

 

Keressen minket bizalommal, ha építkezik, ha felújítást tervez elérhetőségünk bármelyikén, vagy személyesen bemutatótermünkben! Várjuk szeretettel Önöket!

Milyen szempontok alapján vásároljon beltéri ajtót?

Milyen szempontok alapján vásároljon beltéri ajtót?Az ingatlanok egyik legfontosabb kiegészítői a nyílászárók, amik főként biztonsági és térelválasztási funkciót látnak el. Utóbbi szempont miatt kiemelt figyelmet kapnak a beltéri ajtók, melyek kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni!

A vásárlóknak legfőképp olyan beltéri ajtókra van szükségük, amelyek minőségi, strapabíró termékek, hiszen ezek a nyílászárók igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ha az adott termék silány minőséget képvisel, annak hamar tönkremehet a zárszerkezete vagy sérülés keletkezhet a felületén, ezért hosszútávon mindenképp a prémium kategóriájú beltéri ajtók mellett érdemes dönteni!

Természetesen a beltéri ajtóknál nemcsak a szerkezeti tulajdonságok befolyásolják a döntést, hanem a megjelenés is, hiszen a nagy felület miatt jelentősen befolyásolja az összképet a nyílászáró kialakítása. Olyan ajtót vásároljon, ami illik otthona lakberendezési stílusához és harmonizál a lakótérrel!

Ha ízléses, színvonalas kivitelezésű beltéri ajtót szeretne vásárolni, kínálatunkban biztosan megleli az igényeinek megfelelő terméket! Tekintse meg választékunkat!

A minőségi beltéri ajtó hozzájárul a lakótér ízléses látványához!

A minőségi beltéri ajtó hozzájárul a lakótér ízléses látványához!

A beltéri ajtók funkciójuk betöltése mellett jelentős mértékben befolyásolják a lakótér kinézetét is, ezért beszerzésük során nemcsak szerkezetük alapján érdemes megvizsgálni a termékeket, hanem megjelenésük szerint is!

A beltéri ajtók gyártói is tisztában vannak a dizájn fontosságával, így nem véletlen, hogy egyre több változatban fellelhetők a nyílászárók, ennek köszönhetően a vásárlók nemcsak az ízlésüknek megfelelően választhatnak, hanem a lakberendezési stílus alapján is.

Kínálatunkban csakis dekoratív, igényesen kivitelezett beltéri ajtókat találhat, hiszen munkatársainkkal tisztában vagyunk a nyílászárók kinézetének fontosságával, ezért csakis a legkiválóbb beltéri ajtókat forgalmazzuk. A változatos küllemű termékek mellett a minőséget és a kedvező árfekvést is elengedhetetlennek tartjuk, ugyanis vállalkozásunknak a legfőbb célja, hogy bárki számára elérhetővé váljanak az ízléses, praktikus nyílászárók!

Ha ízléses, színvonalas kivitelezésű beltéri ajtót szeretne vásárolni, kínálatunkban biztosan megleli az igényeinek megfelelő terméket! Tekintse meg választékunkat!

Segítünk a legmegfelelőbb beltéri ajtó kiválasztásától, a felmérésben, szaktanácsadásban, a kiszállításban, a használatra kész beépítésig, a teljes munkafolyamatban! Tekintse meg kínálatunkat és akciós ajánlatainkat is!

Sikerül választania? Vagy még kérdése van? Vegye fel a velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek bármelyikén! Forduljon hozzánk bizalommal! Mi Önért vagyunk! „Mindenütt jó, de a legjobb otthon”