fbpx

Bejárati ajtók

Kültéri műanyag bejárati ajtók

Erkado bejárati ajtók

Lépcsőházi bejárati ajtók

Biztonság, design vagy praktikum?

Nem muszáj kompromisszumot kötnie. Az általunk forgalmazott bejárati és beltéri ajtók a legkiválóbb alapanyagokból és a legújabb műszaki megoldásokkal készülnek. A KrisbaDoors kültéri bejárati ajtóival biztonságban érezheti magát és szeretteit. A hagyományos és az egyedi újlenyomatos beépítési lehetőségeket is választhatja a legmodernebb szín és forma megoldásokkal. A biztonság mellé párosul a minőségi megjelenés a hő és hangszigetelés. Mindezeknek meg kell felelni egy mai kor igényeit kiszolgáló ajtónak. Cégünk árukínálatában csakis olyan ajtókat kínálunk, amelyeket mi magunk is választanánk!

Védelem

Választhatjuk a bejárati ajtónkat az esztétikum és a szigetelés szempontjából fontos kritériumok szerint, de nem utolsósorban a betörésvédelem lehet egy jó kiinduló pont! A mindenre kiterjedő betörésvédelemnek leginkább a fémszerkezetű biztonsági ajtók felelnek meg, ezeknek általában 2db zárszerkezete és többpontos záródása van. A felszereltség apró, de mégis fontos feltétele, hogy a zárbetétek lefeszítés és kifúrásgátlóval legyenek felszerelve, így a bejárati ajtónk igazodhat a házunk védelméhez. A tudatos és felelős döntésben szakértő tanácsadóink segítik ügyfeleinket!

Minősített és előválogatott ajtók

Minősített ajtóink közül érdemes az otthonunknak és az életvitelüknek megfelelőt megtalálni. Talán nem is feltűnő, de az ajtó kilincsének típusa leginkább kényelmi szempont, nem igazán biztonsági. Betörés ellen sokkal lényegesebb, hogy a záródási tüskék milyen mélyen záródnak a tokszerkezetébe. Lényegesen nagyobb védelmet nyújtanak azok a modellek, amelyeknél a záródási tüskék legalább 15-20 mm mélységben záródnak beállítástól függően. Cégünk a KrisbaDoors, a kiváló minőségű ajtók forgalmazójaként különösen nagy gondot fordít a szakszerű beépítésre, ugyanis a megfelelő beépítéssel érthető el a tökéletes védelem. Természetesen, így a mindenre kiterjedő garancia is érvényes!

Tartósság és esztétika

A kültéri bejárati ajtónak tökéletesen ellenállónak kell lennie az időjárás viszontagságainak. A kinti téli mínuszok és a benti fűtött, kényelmes hőmérséklet közötti óriási különbségeket is bírnia kell. A jó hőszigetelés képessége mellett a hangszigetelés és a tartósság is fontos szempont. A katalóguskínálatunkban a minőségi és korszerű technológiával készült bejárati ajtókat szín és stílus szerint is kategorizáltuk. Nagyfelbontású fotóink segítségével már a weboldalunkon is kiválaszthatja a kültéri bejárati ajtóját. A lakás külső karakterét nagyban meghatározza az ajtó, ezért annak kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a falak színét, a külső burkolatokat, és a színek mellett az anyagokat is érdemes összehangolni. A trendi ajtó a belső térrel is harmonizál!

Ajtó világ – Beltéri ajtók

Az otthonunkkal kapcsolatos döntések közül talán a legfontosabb a beltéri ajtók kiválasztása. A lakás arculatát alapvetetően határozza meg, hogy milyen modellt választunk. Olyat, amelyik harmonikusan illeszkedik a helyiségek színvilágához, vagy pont ellentétesen, jelentősen eltér a belső enteriörtől és extravagánsan, de mégis ízlésesen határozza meg az otthonunk hangulatát. Prémium kategóriás Erkado beltéri ajtóink hosszútávra nyújtanak kényelmes és designos megoldást.

Lenyűgöző látvány

A beltéri ajtók nem csupán térelválasztók, hanem akár fényforrások is lehetnek. A beltéri ajtók üvegezésének három igen fontos eleme van, a fényáteresztés és esztétikum és a hangszigetelés. A nyílászáró fényáteresztését érdemes alaposan átgondolni és az adott szobák, helyiségek funkciója szerint választani az oda illő konstrukciót. Fontos, hogy az üveg megerősített és amennyiben szükséges matt legyen.

Impozáns és kényelmes

A különböző technológiával gyártott beltéri ajtók közül a falcos és nem falcos ajtók egyaránt divatosak és időtállóak. A CPL beltéri ajtók kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek. A 4 mm felülethordozón található dekorfólia esztétikussá és kopásállóvá teszi az ajtót. Ezek az ajtólapok STILE technológiával készülnek, tömör belső szerkezettel.

Inspiráló

A beltéri ajtók az otthonunk egyik leggyakrabban használt kellékei ezért fontos, hogy jól tisztíthatóak legyenek és komfortosan kiszolgálják a különböző felhasználókat. Az ajtókat a kiválasztást követően egyedi kiegészítőkkel is felszerelhetjük. A szellőző rács, a zsanér színe egyedileg is kérhető. A legfontosabb, hogy olyan ajtót válasszunk, amit szívesen érintünk meg nap, mint nap és örömmel felejtjük rajta a tekintetünket, azzal a megelégedettséggel, hogy jól választottunk! Tanácsadó kollégáink segítenek az optimális választásban!

A KRISBA DOORS nem köthető névhez, vagy márkához! Hanem egy előválogatott minőségi nyílászáró választékot jelent, hogy Ön és családja hosszútávon elégedett legyen az otthonával!