fbpx
Redőnyök

A redőnyök már évtizedek óta nagy népszerűséggel bírnak. Sokan választják ezt a módját annak, hogy lakásuk megfelelően védve legyen a tűző naptól. 

Nyáron mikor kint rekkenő hőség van nagyon jó szolgálatot tesz egy jó redőny. Ám egy redőny nem csupán a fényt zárja ki lakásunkból, hiszen rendkívül jó a hő és hangszigetelése is. Ehhez ugyan egy megfelelő szigetelésű nyílászáróra is szükség van, de egy jól megválasztott redőny is jó szolgálatot tehet.
Sokan ugyan nem biztonsági szempontból válasszák a redőnyt, de az is bizonyított, hogy a redőny bizonyos mértékig meggátolja az illetéktelen behatolást.
A lakások árnyékolására, szigetelésére sok lehetőség van, de talán az egyik legjobb és leghatékonyabb megoldás ezen a ponton nyílászárókra felszerelt redőny.
A redőnyök népszerűségének az az oka, hogy bármilyen magasságban megállíthatók. Ez azt jelenti, hogy a fény mennyiségét mi szabályozzuk. A világostól a teljes sötétségig. Ez nagyon jó szolgálatot tesz télen, mivel energiát takarítunk meg, ha a meleg a lakásban marad, és nyáron is mivel a lakás klímáját kellemessé tehetjük vele.

Választékunkban megtalálható az alutokos vagy alupofás műanyag redőny. Alumínium redőnyeink elérhetőek bármely RAL színben, vagy faerezetes változatban. Vakolható tokos vagy külső tokos variációban is kivitételezhetőek. Minden redőny típusunk elérhető kombinált rolós szúnyoghálóval. A legkiválóbb alapanyagok felhasználásával készült redőnyeink mindegyike motorizálható. A Prémium Minőségű alumínium redőnyök megfizethető áron megvásárolhatóak cégünknél! Komplett családi ház nyílászáró kivitelezése esetén, az árak jelentősen kedvezőbbek!
Jelenleg legkorszerűbb és legidőtállóbb a hőszigetelt alumínium redőny.Az alumínium redőnyöket ún. „zajcsillapító kefékkel” és a legalsó zárólécbe helyezett gumicsíkkal teszik zajmentes működésűvé.
A lamellák dupla falúak, és a réseket gyárilag hőszigetelő anyaggal töltik ki. Az alumínium redőny színét gyárilag elvégzett színterezéssel készítik. Festése inkább az esztétikus megjelenés miatt fontos, mert az alumínium tökéletesen „rozsdamentes”! Az alumínium redőny bőséges színválasztékkal rendelkezik, ebből adódóan mindenki megtalálhatja a számára választékunkban legideálisabb redőnyszínt .

Az alumínium redőnyök a kézi mozgatáson túl motorizálhatóak is. A motorok vezérlése fali kapcsolóval vagy távirányítóval történhet. Ez nemcsak kényelmi, hanem biztonsági szempontból is előnyös.Például beállíthatjuk az időkapcsolón, hogy a nyaralásuk ideje alatt néha mozgassa a redőnyt úgy, mintha el se mentek volna nyaralni. Vagy napszaknak megfelelően állítsa be a redőny fel vagy leengedését, hogy jusson be elegendő fény, de ne melegedjen túl a lakás például a nyári hőségben.

Mivel nem mindegy, hogy milyen redőny kerül felhelyezésre a későbbiekben, hiszen minden redőnynek más a helyigénye,más és más a kivitelezési és nyíláskialakítási mérete, más a szerelés módja és kivitelezési ideje. A lakások hőszigetelésében lényeges szerepe van a redőnyöknek is, ezért érdemes mielőbb gondolnia a részletekre.

Ha gondot okozna a megfelelő redőnytípus kiválasztása, segítségért forduljon hozzánk bizalommal!

Ha viszont sikerült választania küldje el a méreteket és a típusadatokat a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségünkre és 48 órán belül küldjük Önnek az árajánlatot. Tanácsadásunk díjmentes!
Szakembereink állnak rendelkezésére bármilyen kérdés esetén! Forduljon hozzánk bizalommal!