fbpx

Aliplast Aluminium Systems rendszeranyagok az „Év házában” is!

Az Aliplast egy világszerte elismert, alumíniumrendszereket gyártó cég, melynek több gyártóegysége van különböző országokban. A cég központja Lokerenben, Belgiumban található. A felhasználhatóságának, műszaki paramétereinek és az esztétikai értékeinek köszönhetően az alumíniumrendszerek a virágkorukat élik. Folyamatos kutatás és fejlesztés irányul olyan új szerkezetek és megoldások megalkotására, melyek magasabb építészeti és műszaki minőséget és egyben jobb energetikai jellemzőket eredményeznek. A kiváló minőségű alumíniumrendszereink magas műszaki paraméterekkel rendelkeznek, melyek teljes mértékben teljesítik az Európai Szabványok követelményeit – vízzárás EN 1027, légzárás EN 1026, szélállóság EN 12211, hőszigetelés, akusztika és egyéb követelmények. Mint ismeretes, a CPR (Construction Products Regulation) új helyzetet teremtett az építőiparban Magyarországon is a kötelező átállás okán. (ÉME –Építőipari Műszaki Engedélyeket felváltó szabályozás lépett hatályba). Minden építész tervezőnek a 275/2013 (VII.16.) kormányrendelet alapján meg kell adni a kiviteli tervben – ennek hiányában az engedélyezési tervben – a betervezett építési termékek elvárt műszaki teljesítményét. Az új szabályozás kiterjed a kivitelező, gyártó feladatainak meghatározására is az építési termékek betervezése és beépítése során. A teljesítménynyilatkozat és CE jelölés. Az építési termékek akkor építhetők be, ha az Étv. 41. § követelményei teljesülnek. A teljesítménynyilatkozat kiadásáért kizárólag a nyilatkozat 4. pontjában meghatározott gyártó a felelős. A CE jellel ellátott építési termékeket a gyártó minden esetben el kell lásson teljesítménynyilatkozattal, és teljesítenie kell a vonatkozó előírásokat is a jelölés jogos alkalmazásához (pl. ÜGYE- Üzemi Gyártásellenőrzés).

ULTRAGLIDE alumínium tolóajtó

Az ULTRAGLIDE alumínium tolóajtók különlegessége, hogy óriási méretben is elkészíthetők, illetve exkluzív, sarokoszlop nélküli kivitelben is gyárthatók. A kiváló hőszigetelést a hőhídmentes alumínium profilok, és a háromrétegű üvegezés garantálják.
Szórólap (pdf) >>

 

SUPERIAL alumínium ablak és ajtó

A SUPERIAL 75 mm-es alumínium profilból készítünk ablakot és bejárati ajtót egyaránt. A hőhídmentes kivitel már jó minőségű hőszigetelési értéket biztosít, ami megfelel a közösségi ingatlanokkal szemben támasztott jogszabályi követelményeknek.
Szórólap (pdf)>>

PANORAMA alumínium harmonika ajtó

A PANORAMA harmonika ajtók különlegessége, hogy akár 8 méteres falnyílásba is beépíthetők, ezáltal a belső és a külső tér elegánsan egybekapcsolható. Tetszőleges RAL színben rendelhető.
Szórólap (pdf) >>

Exkluzív alumínium bejárati ajtó

Az alumínium bejárati ajtók a minimál stílusú ingatlanok alapelemei. Ezeknél a letisztult formavilágú ajtóknál mind az ajtópanel, mind a profil hőhídmentes kivitelben készül, így nem csak látványban, de hőszigetelésben is kompromisszum-mentes megoldást jelent.
Katalógus >>