fbpx

Műanyag profilok Ablakaink, ajtóink kiválóságának lényegi elemét az említett piacvezető profilgyártók adják, akiknek olyan kifinomult technikai megoldásait élvezhetik ablakainkban, mint a középtömítéses rendszer, optimalizált kamraelrendezés, AcrylColor tartós profilszínezés, famintázatú dekorfólia, STV üvegragasztási eljárás, acélmerevítés korrózióvédelmét biztostó megoldások, és még sorolhatnánk. A műanyag ablakok és ajtók rendkívül hosszú távú, tartós működésre lettek kifejlesztve. Különös gondot fordítottak arra, hogy a fehér ablakprofil évek múltán se sárguljon el, ne vetemedjen el, a gumitömítések ne érjenek el, bírják a statikai terhelést, illetve a hazánkban rendkívül nagy hőingadozást, illetve a zaj okozta rezgést, stb. A MARSHALL ablakokban és ajtókban az innovatív megoldások együttesen olyan komfortot biztosítanak, ami egyedülálló a gyártók között. *műanyag profil: a műanyag ablakok és ajtók szerkezeteit a műanyag profil alkotja. A falhoz erősített tok, illetve a nyitható szárny is a műanyag profilból készül, aminek merevségét a benne lévő acél merevítés garantálja. Ezeket a műanyag profilokat nagy mennyiségben, és szálanként vásárolja meg a MARSHALL, és rendkívül precíz vágással és pontos hegesztési eljárással kapcsolja össze, aminek eredménye a négyszög alakú, vagy ívelt formájú ablak, ajtó illetve erkélyajtó. Üvegezés A műanyag ablak, ajtó, erkélyajtó hőszigetelését és hangszigetelését alapvetően meghatározó tényező az üvegezés. A MARSHALL csak kiváló hőszigetelési értékű üvegekkel gyártja a nyílászárókat. Az üvegezés kiváló fényáteresztő és szigetelő tulajdonsággal rendelkezik, széles választékot biztosítunk, hogy a legkülönfélébb igényeknek is megfelelhessünk.

A MARSHALL Ablakgyár a olyan nagy és ismert márkákkal együtt kapta meg a MagyarBrands díjat, mint a Richter, Zwack, vagy a Videoton. „A legtöbb díjazott márkanév sok évtizedes múltra tekint vissza, a MARSHALL viszont alig egy évtizede kezdte meg működését, máris erős, és ismert márka lett az ablakgyártás terén, ami nagy öröm számomra“ – mondta Osztafin Zsolt, a MARSHALL ügyvezető igazgatója.

Az idén közel 250 üzleti márkát díjazott a zsűri, az építőanyag gyártás szegmenséből 12 cég kapott elismerést – az ablakgyártók közül egyedül a MARSHALL részesült ebben a kitüntetésben. A kiválasztást a Magyar Brands Szakértői Bizottság pontozásos rendszerű értékeléssel végezte, így emelték ki a hazai közép- és nagyvállalatok közül a legismertebb, és legmegbízhatóbb márkákat.