fbpx

15965228_1403372546374414_8557417674358741984_n

Egy életre szóló döntés, ha úgy szeretné! Ismerkedjen meg velünk, ha eddig még nem találkoztunk! Ha építkezik, ha új otthont varázsolna Debrecen belvárosában állunk rendelkezésére! Nálunk együtt jár a kifogástalan minőség és a kiváló ár!

Oldalunkat nézegetve Ön most vélhetően felteszi ezt a kérdést magában: Mitől másabbak és jobbak ezek a beltéri ajtók, mint az eddigiek, amikkel eddig találkoztam?

Itt a fő különbség az, hogy a STILE gyártástechnológiának köszönhetően az ERKADO ajtólapokon nincs élfólia és a fólia kezdés és befejezés rejtett, (így lehetetlen hogy felváljon)! Ezzel a technológiával Magyarországon még ajtókat nem gyártanak! Eddig sehol nem látott beltéri ajtókkal adhat egyedi stílust otthonának. A beltéri ajtó gyár saját fejlesztésű Greko felülete vetekszik a CPL minőségével, ezért, nem kell megalkudnia a műanyag hatással, ha magas kopásállóságú beltéri ajtó felületet szeretne, mivel a Greko felületű ajtók teljesen fahatásúak tapintásra és kinézetre is! Viszont árban rendkívül kedvezőek, minőségre pedig verhetetlenek!

Több mint 40 éve az EURÓPAI beltéri ajtó piac vezető gyártói!

A beltéri ajtó választékunkban a széles spektrumon mozgó színválasztéknak köszönhetően nálunk mindenki megtalálja amit keres. Minden igényt kielégítünk! Munkatársaink precizitásának, a kifogástalan minőségű termékeknek és a nyílászárók profi és szakszerű beépítésének köszönhetően: Cégünk 100% vevőelégedettségi garanciát vállal! Hitvallásunk, hogy cégünk legjobb reklámja a megelégedett vásárló! Kivételesen strapabíró tulajdonságokkal rendelkeznek, mivel mind a tok,mind pedig az ajtólap tömör MDF-ből készült. Magas ütésálló, karcálló, valamint ellenáll az UV fénynek és a magas hőmérsékletnek, páratartalomnak. Egy új technológia is alkalmazásra került, melynek lényege a látható felületeken az anyagok érintkezésének elkerülése. Az ajtószárny nagyobb súlya, az erős szerkezeti tulajdonságok, a csapos zsanérok alkalmazása, valamint a jó összeszerelés mind befolyásolják a termékek kinézetét és minőségét. Választékunkban megtalálhatóak olyan új beltéri ajtó színek is, melyek kiválóan illeszkednek a mai piacon megtalálható modern bútor és padló burkolatok színvilágához. Ezáltal elérhető akár már a rendkívül kedvező árú tele ajtólapok alkalmazásával is, hogy a végeredmény stílust és minőséget sugározzon. Nálunk együtt jár a minőség és a kedvező ár! A klasszikus stílust kedvelői is megtalálják az otthonukhoz illeszkedő beltéri ajtó színeket és ajtótípusokat,mert részükre egy külön kategóriában tüntettük fel a klasszikus és hagyományos beltéri ajtókat. Ami még fontos lehet, hogy tapintásra, kinézetre a minőségi gyártástechnológiának köszönhetően, az ERKADO ajtók teljesen természetes hatásúak és minőséget sugároznak! Megtalálja választékunkban a könnyített szerkezetes, papírrácsos ajtóktól indulva, a Prémium kategóriás tömör MDF ajtókon át a tömbösített fa ajtókig. Illetve a beltéri ajtók legfelsőbb kategóriájába sorolt furnér ajtókat. Gyakorlatilag a ma ismert teljes beltéri ajtó palettát egy helyen.

Látogasson el üzletünkbe és győződjön meg róla saját szemével!