16195230_1417452471633088_7028377498738606449_nAz otthonteremtés sokkal több mint berendezni a lakásunkat. A ház csak egy épület, de az otthon egy érzés.

Családi vállalkozásunk révén üzletünkben, barátságos légkörben, fogadjuk Önöket! Emellett természetesen szakértelmünk kiemelkedő szintet ért el a szakmában szerzett több éves tapasztalatunknak köszönhetően!
>Szeretnénk elérni, hogy segítségünkkel, mindenki megvalósíthassa álmai otthonát.

Beltéri ajtóinkkal együtt Ön otthona és családja biztonságát is választja egyben. Hiszen minden beltéri ajtónk minőségi bevizsgált alapanyagból és gyártástechnológiával készült. A beltéri ajtó üvegek minden egyes ajtó esetében biztonságos EU-ban szabályozott minőségűek, melyek jól bírják a enyhébb ütéseket és terheléseket. Ha mégis nagy erőkifejtés hatására betörnének, sohasem szilánkosak, hanem pókhálószerű repedések keletkeznek rajta, melyek egyben maradnak, így gyermekeiket, kisállataikat és Önmagukat is biztonságban tudhatják!

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelelő.

Nekünk az Ön igénye és elképzelése a legfontosabb. Ebben szeretnénk segíteni megbízható, korrekt módon.

Családbarát árakon, barátságos környezetben, kifogástalan minőségű termékekkel várjuk a családosokat és a családtervezőket egyaránt. Varázsolja lakását otthonná kiváló minőségű és ár-érték arányú beltéri ajtóink és kültéri nyílászáróink segítségével!

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest