Vásároljon tavalyi árakkal egész hónapban! Kerülje el az év elejei szezonális áremelést! Részletekért keresse üzletünket!🎀

Magyarországon elsőként Nálunk és további országosan elérhető viszonteladóinknál vásárolhatja meg az ERKADO kiemelt minőségű termékeit! Van még egy kiváló érvünk miért érdemes nálunk vásárolnia beltéri ajtót!

Amellett, hogy Ön biztos lehet benne, hogy az ERKADO ajtókkal Ön a kifogástalan minőséget választja, amelyről mi személyesen is megbizonyosodtunk, amikor végig kísértük a beltéri ajtó gyártás teljes folyamatát. Beltéri ajtóink kivételesen strapabíró tulajdonságokkal rendelkeznek, mivel mind a tok,mind pedig az ajtólap tömör MDF-ből készült. Magas ütésálló, karcálló, valamint ellenáll az UV fénynek és a magas hőmérsékletnek, páratartalomnak. Egy új fejlesztésű ragasztási technológia is alkalmazásra került, melynek lényege a látható felületeken az anyagok érintkezésének elkerülése. Az ajtószárny nagyobb súlya, az erős szerkezeti tulajdonságok, a láthatatlan ragasztás, a csapos zsanérok alkalmazása, valamint a jó összeszerelés mind befolyásolják a termékek kinézetét és minőségét. Ezáltal Ön egy bútor minőségű beltéri ajtót építhet be Otthonába. Minőség, akár egy életre!

Minden ERKADO beltéri ajtónk 35%-os kedvezménnyel lehet az Öné! Azaz most 100.000 Ft-onként 35.000 Ft megtakarítást jelent! Ha ajtó vásárlást, vagy cserét tervez, most kedvezményesen megteheti!

Nálunk együtt jár a kiemelt minőség és a kedvező ár! Minden egy helyen! Együttes kedvezményekkel! Varázsolja lakását otthonná velünk!

A beltéri ajtó akció részvételi feltételeiről további tájékoztatást az üzletünkben, vagy elérhetőségünk bármelyikén kérhet!
Forduljon hozzánk bizalommal! Mi Önért vagyunk!

Oldalunkat nézegetve Ön most vélhetően felteszi ezt a kérdést magában: Mitől másabbak és jobbak ezek az ajtók, mint az eddigiek?

Itt a fő különbség az, hogy a STILE gyártástechnológiás ERKADO ajtólapokon nincs élfólia és a fólia kezdés és befejezés rejtett, (így lehetetlen hogy felváljon)! Ezzel a technológiával Magyarországon még ajtókat nem gyártanak! Eddig sehol nem látott beltéri ajtókkal adhat egyedi stílust otthonának.

Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelelő. Szeretnénk elérni, hogy segítségünkkel, mindenki megvalósíthassa álmai otthonát.

Segítünk a legmegfelelőbb ajtó kiválasztásától a beépítésig a teljes munkafolyamatban! Tekintse meg kínálatunkat és akciós ajánlatainkat is!

A beltéri ajtó választékban olyan modern és új színek találhatók, melyek kiválóan illeszkednek a mai piacon megtalálható modern bútor és padló színekhez. Ezáltal elérhető akár már tele ajtólapok alkalmazásával is, hogy a végeredmény stílust és minőséget sugározzon. A klasszikus stílust kedvelői is megtalálják az otthonukhoz illeszkedő beltéri ajtó színeket és ajtótípusokat,mert részükre egy külön kategóriában tüntettük fel a klasszikus és hagyományos beltéri ajtókat. Ami még fontos lehet, hogy tapintásra, kinézetre a minőségi gyártástechnológiának köszönhetően, az ERKADO ajtók teljesen természetes fahatásúak és minőséget sugároznak!

Látogasson el üzletünkbe és győződjön meg róla saját szemével!

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest