Telefon:+36-70/425-25-83
E-mail:krisbadoors@gmail.com

Vásároljon tavalyi árakkal egész hónapban! Kerülje el az év elejei szezonális áremelést! Takarítson meg akár több 100.000 Ft-ot! Részletekért keresse üzletünket!

Beltéri ajtót vásárolna? Minőségi terméket szeretne, kiváló ár-érték arányban? Szeret nézelődni, tervezgetni? Ha fontos hogy kifogástalan minőségű terméket építsen be otthonába és a kedvező ár is! Vegye fel a kapcsolatot velünk!

Magyarországon elsőként Nálunk és további országosan elérhető viszonteladóinknál vásárolhatja meg az ERKADO kiemelt minőségű termékeit! Van még egy kiváló érvünk miért érdemes nálunk vásárolnia beltéri ajtót!

Minden ERKADO beltéri ajtónk 35%-os kedvezménnyel lehet az Öné! Ha ajtó vásárlást, vagy cserét tervez, most kedvezményesen megteheti!

Nálunk együtt jár a kiemelt minőség és a kedvező ár! Minden egy helyen! Ezen felül együttes egyedi kedvezményekkel várjuk minden kedves vásárlónkat komplett családi házak kivitelezése esetén!

Varázsolja lakását otthonná velünk!

PRÓBÁLJA KI SAJÁT MAGA A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ BELTÉRI AJTÓINKAT!

Újdonság a beltéri ajtó piacon!Az idei évi fejlesztések legkiválóbb darabjait a kiváló minőségű ERKADO és POL-SKONE beltéri ajtók széles választékát hoztuk el Magyarországra, az Ön kényelméért és elégedettségéért! Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek lehet olyan otthona, amire mindig is vágyott, ahová nyugalommal és megelégedéssel térhet haza családjához, olyan áron, ami a pénztárcájának is megfelelő. Segítünk a legmegfelelőbb beltéri ajtó kiválasztásától, a felmérésben, szaktanácsadásban, a kiszállításban, a használatra kész beépítésig, a teljes munkafolyamatban! Tekintse meg kínálatunkat és akciós ajánlatainkat is! Keressen minket bizalommal!

Milyen szempontok alapján vásároljon beltéri ajtót?

Milyen szempontok alapján vásároljon beltéri ajtót Az ingatlanok egyik legfontosabb kiegészítői a nyílászárók, amik főként biztonsági és térelválasztási funkciót látnak el. Utóbbi szempont miatt kiemelt figyelmet kapnak a beltéri ajtók, melyek kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni!

A vásárlóknak legfőképp olyan beltéri ajtókra van szükségük, amelyek minőségi, strapabíró termékek, hiszen ezek a nyílászárók igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ha az adott termék silány minőséget képvisel, annak hamar tönkremehet a zárszerkezete vagy sérülés keletkezhet a felületén, ezért hosszútávon mindenképp a prémium kategóriájú beltéri ajtók mellett érdemes dönteni!

Természetesen a beltéri ajtóknál nemcsak a szerkezeti tulajdonságok befolyásolják a döntést, hanem a megjelenés is, hiszen a nagy felület miatt jelentősen befolyásolja az összképet a nyílászáró kialakítása. Olyan ajtót vásároljon, ami illik otthona lakberendezési stílusához és harmonizál a lakótérrel!

Ha ízléses, színvonalas kivitelezésű beltéri ajtót szeretne vásárolni, kínálatunkban biztosan megleli az igényeinek megfelelő terméket! Tekintse meg választékunkat!A minőségi beltéri ajtó hozzájárul a lakótér ízléses látványához!

A minőségi beltéri ajtó hozzájárul a lakótér ízléses látványához!A beltéri ajtók funkciójuk betöltése mellett jelentős mértékben befolyásolják a lakótér kinézetét is, ezért beszerzésük során nemcsak szerkezetük alapján érdemes megvizsgálni a termékeket, hanem megjelenésük szerint is!

A beltéri ajtók gyártói is tisztában vannak a dizájn fontosságával, így nem véletlen, hogy egyre több változatban fellelhetők a nyílászárók, ennek köszönhetően a vásárlók nemcsak az ízlésüknek megfelelően választhatnak, hanem a lakberendezési stílus alapján is.

Kínálatunkban csakis dekoratív, igényesen kivitelezett beltéri ajtókat találhat, hiszen munkatársainkkal tisztában vagyunk a nyílászárók kinézetének fontosságával, ezért csakis a legkiválóbb beltéri ajtókat forgalmazzuk. A változatos küllemű termékek mellett a minőséget és a kedvező árfekvést is elengedhetetlennek tartjuk, ugyanis vállalkozásunknak a legfőbb célja, hogy bárki számára elérhetővé váljanak az ízléses, praktikus nyílászárók!

Ha ízléses, színvonalas kivitelezésű beltéri ajtót szeretne vásárolni, kínálatunkban biztosan megleli az igényeinek megfelelő terméket! Tekintse meg választékunkat!

Segítünk a legmegfelelőbb beltéri ajtó kiválasztásától, a felmérésben, szaktanácsadásban, a kiszállításban, a használatra kész beépítésig, a teljes munkafolyamatban! Tekintse meg kínálatunkat és akciós ajánlatainkat is!

Sikerül választania? Vagy még kérdése van? Vegye fel a velünk a kapcsolatot a kapcsolat menü pont alatt található elérhetőségek bármelyikén! Forduljon hozzánk bizalommal! Mi Önért vagyunk! „Mindenütt jó, de a legjobb otthon”

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest
Youtube
Flickr
Blogger
Twitter
Tweets by KrisbaDoors