KrisBa Doors – Beltéri ajtók

Kérjen tőlünk árajánlatot-->

Ha építkezik, ha felújít és minőségi nyílászárókat szeretne otthonába és a minőség mellet fontos a kiváló ár-érték arány, akkor keressen minket bizalommal! Óriási választékban talál nálunk szebbnél szebb beltéri ajtót és kiváló minőségű nyílászárót. Otthonunk építése során fontos számunkra, hogy jó minőségű és időtálló alapanyagok felhasználásával épüljön fel otthonunk. Ám ezen belül meghatározott összegen belül kell gazdálkodnunk. Mire elérünk az utolsó fázisra, azaz a belső terek rendezésére, pl.: padló, bútorok vagy beltéri ajtó, általában, már rég meghaladtuk jócskán a tervezett keretet. Mindezt figyelembe véve mégis ez a terület az ami látványossá teszi új otthonunkat, ami meghatározza az otthonunkban uralkodó hangulatot. Ezért végül a szűkre fogott keretből mindenki igyekszik kihozni a maximumot a lehetőségiből.

A KRISBA DOORS nem köthető névhez, vagy márkához! Hanem egy előválogatott minőségi nyílászáró választékot jelent, hogy Ön és családja hosszútávon elégedett legyen az otthonával!

AZ ELMÚLT ÉVEK ALATT ALATT TÖBB, MINT 1500 ELÉGEDETT ÜGYFELÜNK A GARANCIA ARRA, HOGY AZ ÖNÖK SZÁMÁRA IS A LEGINKÁBB MEGFELELŐ NYÍLÁSZÁRÓKAT FOGJUK AJÁNLANI!

Miért fizetne többet, mint amennyit rászánt? MONDJA EL MILYEN IGÉNYE VAN A TERVEZETT NYÍLÁSZÁRÓKKAL SZEMBEN ÉS MI A LEGTÖBBET HOZZUK KI BELŐLE! 2019 év eleji akciós ajánlataink mellet, az idei év végéig 30%-on foglalózható minden első osztályú nyílászáró, melyet csak jövő évben szeretne beépíteni. Ne fizessen érte több százezer forinttal többet a tavaszi szezonális áremeléskor, ha választathat mást is! Az árelőlegezett szerződéseknél garantáljuk, hogy a foglalózott árakon kapja meg a nyílászárókat az áremelést követően is! Keressen minket bizalommal, ha építkezik, ha felújítást tervez elérhetőségünk bármelyikén, vagy személyesen bemutatótermünkben! Várjuk Önöket szeretettel!

Milyen szempontok alapján vásároljon beltéri ajtót?

Milyen szempontok alapján vásároljon beltéri ajtót Az ingatlanok egyik legfontosabb kiegészítői a nyílászárók, amik főként biztonsági és térelválasztási funkciót látnak el. Utóbbi szempont miatt kiemelt figyelmet kapnak a beltéri ajtók, melyek kiválasztása során számos tényezőt figyelembe kell venni!

A vásárlóknak legfőképp olyan beltéri ajtókra van szükségük, amelyek minőségi, strapabíró termékek, hiszen ezek a nyílászárók igen nagy igénybevételnek vannak kitéve. Ha az adott termék silány minőséget képvisel, annak hamar tönkremehet a zárszerkezete vagy sérülés keletkezhet a felületén, ezért hosszútávon mindenképp a prémium kategóriájú beltéri ajtók mellett érdemes dönteni!

Természetesen a beltéri ajtóknál nemcsak a szerkezeti tulajdonságok befolyásolják a döntést, hanem a megjelenés is, hiszen a nagy felület miatt jelentősen befolyásolja az összképet a nyílászáró kialakítása. Olyan ajtót vásároljon, ami illik otthona lakberendezési stílusához és harmonizál a lakótérrel!

Ha ízléses, színvonalas kivitelezésű beltéri ajtót szeretne vásárolni, kínálatunkban biztosan megleli az igényeinek megfelelő terméket! Tekintse meg választékunkat!A minőségi beltéri ajtó hozzájárul a lakótér ízléses látványához!

A minőségi beltéri ajtó hozzájárul a lakótér ízléses látványához!A beltéri ajtók funkciójuk betöltése mellett jelentős mértékben befolyásolják a lakótér kinézetét is, ezért beszerzésük során nemcsak szerkezetük alapján érdemes megvizsgálni a termékeket, hanem megjelenésük szerint is!

A beltéri ajtók gyártói is tisztában vannak a dizájn fontosságával, így nem véletlen, hogy egyre több változatban fellelhetők a nyílászárók, ennek köszönhetően a vásárlók nemcsak az ízlésüknek megfelelően választhatnak, hanem a lakberendezési stílus alapján is.

Kínálatunkban csakis dekoratív, igényesen kivitelezett beltéri ajtókat találhat, hiszen munkatársainkkal tisztában vagyunk a nyílászárók kinézetének fontosságával, ezért csakis a legkiválóbb beltéri ajtókat forgalmazzuk. A változatos küllemű termékek mellett a minőséget és a kedvező árfekvést is elengedhetetlennek tartjuk, ugyanis vállalkozásunknak a legfőbb célja, hogy bárki számára elérhetővé váljanak az ízléses, praktikus nyílászárók!

Ha ízléses, színvonalas kivitelezésű beltéri ajtót szeretne vásárolni, kínálatunkban biztosan megleli az igényeinek megfelelő terméket! Tekintse meg választékunkat!

Segítünk a legmegfelelőbb beltéri ajtó kiválasztásától, a felmérésben, szaktanácsadásban, a kiszállításban, a használatra kész beépítésig, a teljes munkafolyamatban! Tekintse meg kínálatunkat és akciós ajánlatainkat is!

Sikerül választania? Vagy még kérdése van? Vegye fel a velünk a kapcsolatot a kapcsolat menü pont alatt található elérhetőségek bármelyikén! Forduljon hozzánk bizalommal! Mi Önért vagyunk! „Mindenütt jó, de a legjobb otthon”

Facebook

Google Plus

Google Plus

Follow Me on Pinterest